Veranda’s op maat

Een veranda op maat van uw woning

Veranda

Veranda bouwen? Van Der Bauwhede is dé expert voor het ontwerp, de constructie en installatie. U heeft het zich misschien wel al eens afgevraagd… Een veranda; hoe begint u daar nu aan? Naast de veranda op zich (en natuurlijk ook het kostenplaatje ervan), willen veel klanten graag weten welke stappen hun ‘veranda in wording’ zal moeten doorlopen vooraleer ze ervan kunnen genieten. En dat is natuurlijk meer dan logisch! We geven u dan ook graag een woordje uitleg. Een ‘Van Der Bauwhede’-veranda? Die bouwen we in 9 opeenvolgende stappen

Veranda’s’ Veranda’s’ Demasure.
Bij ons kunt u terecht voor een tot in de puntjes afgewerkte veranda in elke gewenste stijl, van klassiek tot modern. Wij zorgen ervoor dat uw veranda volledig aansluit bij de rest van uw woning én bij uw tuin, zodat alles perfect in evenwicht is.

Stijlvolle leefverandas op maat Belisol verandas.
Wij bieden onze nieuwe sales medewerker een zeer aantrekkelijk salaris met een lucratieve bonusregeling in functie van gerealiseerde verkopen, een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers. Interesse om van start te gaan als topverkoper bij BELISOL verandas?

Bulkmans Veranda’s’ Bulkmans veranda’s.’
Ruim 60 jaar geleden was dit ambachtelijk bedrijf, lange tijd gelegen in Kontich, vooral actief in de streek rond Antwerpen en Mechelen. Ondertussen worden behalve in de provincie Antwerpen en Oost Vlaanderen nu ook verandas gebouwd in de provincie Vlaams Brabant.

Veranda bouw Limburg Reekmans Verandabouw Alken.
Reekmans verandas, perfectie aangepast aan uw woning. Het is heel normaal dat u uw woonruimte wil vergroten, veranderen of verbeteren. Even logisch is het, dat u hierbij op zoek gaat naar een raakvlak tussen uw woning en uw tuin. Een in het groen verscholen leefruimte, waar u de dagelijkse beslommeringen kan vergeten en tot rust komt.

CMW Verandas.
CMW richt zich in hoofdzaak op de verkoop en plaatsing van veranda of pergola. We” vinden het belangrijk onze klanten de beste service te bieden door onze eigen kennis van zaken. Daarom kiezen we voor aluminium veranda’s’ van Aliplast, dat staat voor kwaliteit.

Offrea verandas Vraag offertes aan voor verandas en vind een geschikt bedrijf.
De extra oppervlakte die hierdoor ontstaat kan multifunctioneel ingezet worden, onder meer als keuken, zithoek of hobbykamer. De grote glaspartijen die typisch zijn voor verandas zorgen er daarnaast ook voor dat je het hele jaar rond een onbelemmerd zicht op de tuin hebt.

Veranda’s’ Oben.
Het zaagwerk, de aansluitingen bij de muur, het dorpelplan: het zijn stuk voor stuk zaken waarvoor Oben rekent op de kennis en kunde van ervaren specialisten. De afzonderlijke ramen en deuren waaruit je veranda opgebouwd wordt, komen integraal uit het vergaand geautomatiseerde productieproces van Oben.

Greenhouse Veranda’s.’
Greenhouse Verandas is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van woonverandas en terrasoverkappingen in aluminium. Wij kiezen bewust voor het merk Aliplast omdat de sterkte van onze verandas gebaseerd is op kwaliteit. De veelzijdigheid van aluminium laat ons toe voor iedere woning een unieke veranda te ontwerpen.