Veranda’s op maat

Een veranda op maat van uw woning

Door - admin

De beste inspiratie voor het interieur van uw veranda

De bouwvergunning is rond, u bent klaar om uw veranda-aanbouw te realiseren. Een veranda is de ideale ruimte om het gehele jaar door van te kunnen genieten. Volgens ons is er niets fijner dan een veranda die precies en naadloos aansluit op de maat van uw woning. Gaat u er een rustplaats van maken of wordt het juist een gezellige ruimte om samen te komen met het gezin of vrienden?

Mancave

Een bachelor wil natuurlijk niets liever dan een eigen mancave. Ga voor een biljarttafel met een bar en uw veranda wordt dé locatie om met vrienden te chillen. Als u van sport houdt kunt u een bank en een TV aanschaffen om de laatste sportwedstrijden te bekijken. In de zomer is het helemaal te gek om een voetbalmiddag te organiseren compleet met BBQ en sportweddenschappen via online bookmakers zoals Bet777

Plantentuin

Aangezien een veranda het grootste deel de dag in de zon staat biedt het het perfecte klimaat voor het groeien van diverse planten. Als u groene vingers heeft dan is tuinieren ontzettend ontspannend en tevens belonend. U kunt namelijk diverse kruiden, groenten en fruit planten om te gebruiken in de keuken.

Bar

Creëer een heerlijke zithoek, plaats een bar en voilà, u heeft de perfecte ruimte om bij te praten met vrienden of vriendinnen. Daarnaast kunt u voortaan zelf een cocktail workshop of een wijnproeverij organiseren voor uw vriendenkring. Bent u niet zo van de alcohol? Investeer in dat geval in een goede Italiaans espresso machine, want koffie is een uitstekend alternatief.

She shed

Wat mannen kunnen, kunnen vrouwen natuurlijk ook. Kleed de ruimte geheel aan naar eigen wens en kies waarvoor u uw veranda wilt gebruiken. Als u creatief bent dan is een hobbyruimte een goede optie, of wellicht wilt u gewoon een overkapping om te ontspannen. Het is immers een uitstekende plek om een boek te lezen en te genieten van uw warm kopje koffie in de ochtend.

Buitenkeuken

Als u graag kookt dan is een buitenkeuken een bijzonder mooie investering. Combineer de keuken met een gezellige eethoek en u bent er klaar voor om brunch, lunch en diner bij u thuis te hosten. Er is niets zo lekker als eten in de buitenlucht en de veranda zorgt ervoor dat u en uw gezelschap altijd droog zitten.

Fitnessruimte

Elke dag bewegen is niet alleen heel gezond, het draagt bij aan een betere mentale gezondheid. Tover uw veranda om tot uw eigen fitnessruimte en kies zelf of u gaat voor cardio, krachttraining of een combinatie van beide.

Loungeplek

Maak van uw veranda de ultieme loungeplek met een aantal ergonomische ligbedden of juist een grote bank. Kies bij het aankleden vooral lekker veel kussens en dekens, zo maakt u de ruimte heel uitnodigend. Andere toevoegingen kunnen bestaan een hangmat of schommelbank, het belangrijkste is dat u kiest wat u comfortabel vindt.

Werkplek

Thuiswerken wordt steeds populairder dus we kunnen goed begrijpen dat een veranda een ideale thuiswerkplek is. Zelfs met slecht weer kunt u nog lekker van de frisse lucht genieten dankzij de overkapping. Kleed de werkruimte mooi aan met een comfortabele zetel en gezellige planten voor wat groen. Denk verder aan voldoende stroompunten en verlichting zodat u lekker aan de slag kunt.

Wellness

Aan het einde van de dag een plons nemen in uw eigen jacuzzi, wie wil dat nou niet? Tover uw veranda om tot een waar wellness walhalla. Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi of zelfs sauna en maak het af met een tuindouche. Het wordt een uitstekende ruimte om even tot rust te komen en optimaal te genieten van uw tuin. Daarbij kunt u de ruimte goed gebruiken voor het doen van yoga, meditatie en meer.