Veranda’s op maat

Een veranda op maat van uw woning

Moderne veranda

Van Der Bauwhede gaat voor totaalprojecten op maat. Totaalprojecten omdat wij de volledige zorg over uw veranda, van fundering tot sanitair, op ons nemen. En op maat omdat wij iedere klant afzonderlijk bekijken, om zo tot een prijs te komen die binnen zijn of haar budget past. Iedere klant is anders en dat is meteen ook de reden waarom we hier niet met losse cijfers strooien. Wil u de prijs/kwaliteitverhouding tussen verschillende offertes vergelijken? Dan legt u best de verschillende lastenboeken naast elkaar. Welke materialen worden gebruikt? Wat is inbegrepen en wat niet? Zo komt u meteen tot de juiste beslissing! Eetkamers

Veranda-info

Een moderne veranda maakt je woning lichtrijker en ruimer. In dit artikel bespreken we de mogelijke materialen, prijzen, opties en voorbeelden. Een veel gebruikt materiaal voor een moderne veranda is aluminium. Zeker in combinatie met grote glaspartijen is dit handig omdat aluminium een grote draagkracht heeft. Aluminium heeft ook een strakke, elegante uitstraling omwille van de fijne profielen. Daarnaast heeft het ook het voordeel dat het beter isoleert dan andere materialen. Ze zijn te verkrijgen in heel wat kleuren. Het esthetische aspect en praktische voordelen maakt dat deze veranda’s de duurste zijn.

Moderne veranda van Pauwels

Een Pauwels veranda is meer dan een uitbreiding van uw woning. Ook deze topper onder onze creaties is maximaal geïntegreerd en tilt uw woning naar een hoger niveau. Door een strakke gootboord en het gebruik van glas aan glas gevels en glashoeken krijgt de Kreativ Line Modern een moderne en strakke look. Een superieure afwerking op maat zorgt voor de finishing touch. Uw veranda wordt een volwaardige ruimte om in alle comfort te genieten en tot rust te komen.

De modernste veranda’s

Moderne veranda’s zijn steeds een prachtige aanwinst voor uw woning. Op onze site vindt u een uitgebreid aanbod moderne veranda’s. Bij elk project vindt u prachtige foto’s en contactgegevens van de bouwer van de veranda’s. Zo wordt het kopen van moderne veranda’s een echt plezier. Met één klik op de knop hebt u meteen een resem moderne veranda’s om te bekijken, en u kan meteen contact opnemen met de uitvoerder. Simpeler kan haast niet! Ontdek de realisaties op demooisteverandas.be en vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Verandaland Perfecta

Moderne veranda’s blijven enorm populair. Met hun eenvoudige lijnen en strakke vormgeving vallen ze bij heel wat mensen in de smaak. Een veranda in moderne stijl wordt uiteraard veel gekozen als uitbreiding van een moderne woning. Maar ook bij traditionele of klassieke architectuur is ze het overwegen waard. Op deze manier vormt de veranda een contrasterend element. Het resultaat kan verrassend mooi zijn net zoals een moderne woning.

De uitstraling van een veranda wordt mede bepaald door de profielen. Aluminium is uitstekend geschikt voor deze stijl, omdat het een erg strakke look heeft. Bovendien zijn aluminium profielen heel licht en sterk, waardoor ze minder dik hoeven te zijn. Moderne veranda’s hebben rechte, vlakke profielen. Er zijn geen extra versieringen, zoals men bij een steellook ziet. “Eenvoud siert” is hier het motto.

Design veranda

Met een designveranda geeft u uw woning en tuin pas echt een moderne toets. Bij Decoranda vindt u ongetwijfeld de eigentijdse constructie die u in gedachten (of al op papier) hebt.Veranda’s zijn al lang niet meer de veredelde, slecht geïsoleerde serres die ze ooit waren. Anno vandaag vormen ze een volwaardige uitbreiding van de woning. De vele mogelijke ontwerpen bewijzen het succes van deze glazen pareltjes. Absolute blikvanger? De designveranda, die uw nieuwbouw- of renovatieproject meteen naar een hoger niveau tilt.  Moderne woning