Veranda’s op maat

Een veranda op maat van uw woning

Landelijke  veranda

Van Der Bauwhede gaat voor totaalprojecten op maat. Totaalprojecten omdat wij de volledige zorg over uw veranda, van fundering tot sanitair, op ons nemen. En op maat omdat wij iedere klant afzonderlijk bekijken, om zo tot een prijs te komen die binnen zijn of haar budget past. Iedere klant is anders en dat is meteen ook de reden waarom we hier niet met losse cijfers strooien. Wil u de prijs/kwaliteitverhouding tussen verschillende offertes vergelijken? Dan legt u best de verschillende lastenboeken naast elkaar. Welke materialen worden gebruikt? Wat is inbegrepen en wat niet? Zo komt u meteen tot de juiste beslissing! 

Perfecta

Een van de eerste keuzes die u moet maken bij de aankoop van een nieuwe veranda is de ontwerpstijl. Sommige mensen houden van modern design, andere van landelijke charme. Smaken verschillen nu eenmaal. Bent u iemand die fan is van landelijke veranda’s? Veranda’s in een landelijke stijl worden getypeerd door hun beglazing. In tegenstelling tot een moderne veranda met grote glaspartijen in één stuk, worden de ramen van een landelijke veranda opgedeeld in vakjes. Dit noemen we een roedeverdeling. Die verdeling kan over het hele oppervlak doorgetrokken worden, of enkel in een strook bovenaan. Landelijk bouwen

Landelijke veranda tips

Wil je een veranda die de sfeer van warmte en gezelligheid uitstraalt? Met een landelijke veranda is dat geen probleem. Bovendien kies je voor een tijdloze uitstraling die bij vele huisstijlen past. Hier kan je terecht voor inspiratie om je veranda een landelijk karakter geeft door te kiezen voor het juiste materiaal en de gepaste inrichting.  Hout is populair voor landelijke veranda’s. Het natuurlijk materiaal heeft dan ook een warme uitstraling en schept een sfeer van gezelligheid. Een veranda is een uitstekende manier om buiten naar binnen te halen. Door te kiezen voor een houten veranda wordt dat gevoel nog versterkt. Een landelijke stijl wordt gekenmerkt door lichte kleuren. Heeft je veranda dus niet de gewenste kleur? Geen probleem, hout kan makkelijk overschilderd worden. Landelijke slaapkamers

 

Livinlodge

Op zoek naar een moderne veranda in hout, een stijlvolle orangerie of een houten veranda in landelijke stijl voor uw bestaande of nieuw te bouwen woning? Of dacht u aan een vrijstaande veranda, serre of orangerie? Livinlodge helpt u graag die droom te verwezenlijken! Of u nu kiest voor een orangerie in landelijke stijl of een veranda met moderne uitstraling, wij zorgen ervoor dat de duurzame houten constructie en de mooie afwerking een harmonieus geheel vormen met de stijl van uw woning.

Verandas Allseasons

De veranda van nu is al lang niet meer de oranjerie van enkele eeuwen geleden. Was het toen een conservatieruimte om planten in de winter tegen de koude te beschermen, is het nu een leefruimte, een plaats waar de bewoners van de woning kunnen samenkomen in licht en ruimte, en in visueel contact met de tuin en de ruimere omgeving. Dat contact met de tuin kan nog vergroot worden, door aan de veranda een terras of uitloop aan te bouwen. Daar kan men bij goed weer dan effectief genieten van de buitenlucht.. In de veranda kan dat natuurlijk bij elke mogelijke weersomstandigheid.

Bovendien vergroot de veranda het leefoppervlak van een woning. Veranda’s zijn al lang niet meer alleen een zitruimte. Zo kan de veranda de ideale leefkeuken zijn: een ruimte waarin het hele gezin samenkomt om te koken, te eten, te leven. De variaties in grootte, stijl en type zijn hier eindeloos. Door de vorm, de materialen en de kleuren aan te passen, krijgt de veranda een eigen karakter, dat aansluit bij het karakter van de woning waarvan ze deel uitmaakt.

Landelijke veranda plaatsen

Een landelijke veranda ziet er vaak stijlvol uit. Het schept een warm gevoel, je woning voelt ruimer aan en je voelt je meer verbonden met je tuin en de natuur. Om deze en nog andere redenen willen velen dit laten bijbouwen aan hun woning. Heb je nog geen idee in welk materiaal je de veranda wil laten plaatsen, of wat de prijzen zijn, dan is dit artikel zeer interessant voor je.

Hout blijft een populaire keuze voor landelijke veranda’s. Het materiaal oogt natuurlijk en geeft een warme uitstraling. Met hout heb je ook meer een buitengevoel, terwijl je toch binnen zit.

Je kan het hout behandelen zodat het zijn natuurlijke look blijft behouden, maar je kan ook een kleur kiezen om de veranda te schilderen. De kleur waarin je het wenst te verven kan je natuurlijk zelf kiezen. Ben je de kleur na enkele jaren beu, dan kan je deze eenvoudig in een nieuw kleurtje steken. Sommigen vinden dit een voordeel, anderen een nadeel. Omdat je om de 10 jaar toch eens je veranda opnieuw moet schilderen dan.

Om het hout in goede staat te houden is een jaarlijks onderhoud wel aan de orde. Qua prijs zit het ook iets duurder i.v.m. de andere materialen. Landelijk bouwen